Потребител Парола | Регистрация | Забравена парола
Меню
· Начало
· Файлове
· Форум
· Връзки
· Категории на уроците
· За контакти
· Фото галерия
· Търсене
Кажи на приятел

Вашия email:
email на приятел:
Копие за вас?
Реклама

Съвети за оптимизация на сайтове - SEO.

SEOТази статия е предназначена да помогне на потребителите, читателите и клиентите по добре да разберат света на търсачките, които са свързани със свойството „позициониране на уеб сайтове”.


SEO съвети:

Знаете ли, че, преди да посетят даден сайт, потребителите които търсят вече са направили четири самостоятелни и различни избора:

Избор #1: Те избират да използват интернет за да открият специфичен продукт или услуга, да проучат издаданията на интереса им, или да решат проблем, в техните професионални кариери или лични животи.

Избор #2: Те избират от един до пет или шест главни търсачи в интернет за да търсят, най популярната от които е “Google”.

Избор #3: Избират специална ключова дума или фраза като основа на тяхното търсене.

Избор #4: Правят разлика между първите десет резултата на първа страница. След това те взимат последно решение относно кой уеб сайт или компания ще получат техния бизнес.

Тези са вашите крайни таргетирани ( насочени ) посетители на сайта ви. Те са вече 50 до 60 % близко до достигането на крайно решение за покупка като резултат от взетата инициатива да използват добри търсачки да проучат или изследват специфичен продукт или услуга.

Това е точно посетителя, който искате да привлечете към вашия сайт. Тези са реални, сериозни купувачи.


Вашата крайна стратегия

Знаете ли че, след инвестиране на хиляди, понякога стотици хиляди лева ( долари, вро Pfft ) за разработката на сайт, бизнеса често открива че този сайт е невидим за главните търсачки. Пропуска, да не вземете решение за „видимостта” на вашия сайт в търсачки и директории, когато разработвате сайта си е много сериозна и скъпа грешка.

Като директно последствие, фирмите трябва да реинвестират във редизайн на сайта им, или да приемат крайно ограничените резултати, които те ще получат за техния сайт, ако въобще има такива.

Чрез оценяването на важността и нуждата от оптимизация за търсачки още при разработката на сайта ви, вие държите значителна преднина пред конкуренцията.

Потребителите на интернет търсачките имат „мисия” да разрешат „проблем”. Колко по- бързо са способни да открият отговора на техния проблем е директно обвързано със удовлетворението на клиента. Колко бързо те ще открият сайта ви, ако директно ви търсят чрез вашето име, е директно обвързано на тяхната преценка за вашата търговска марка.

Къде и ако вашия сайт се разположи в приоритетна позиция на върха на Страниците с резултати от търсачки ( СРТ ) е изцяло свързано с оптимизацията на вашия сайт, или липсата и.

Така, че обвързването с вашата марка е много буквален залог, когато всеки път някои прави търсене в търсачката.


Разделяй и владей

Знаете ли, че оптимизацията за търсачки ( SEO ) може да бъде много спорен и горещо разисквана тема и всъщност е. Главните търсачки ( Google, Yahoo, MSN ) безмилостно сменят техните алгоритми за класиране при търсене и критерия за свързаност на които те определят кои фактори мислят за важни, които донасят най- обвързаните резултати на потребителските търсения.
· ko6rata на January 19 2011 10:29:07 · 0 Коментари · 2143 Прочитания · Отпечатай
Коментари
Няма добавени коментари.
Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.
Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
Анкета
С каква операционна система работитеТрябва да влезете за да гласувате.
ЧАТ
Трябва да влезате за да пуснете съобщение.

Няма съобщения.
Статистика